Firefox screenshots

Firefox screenshots

Reading Time: 1 minute

Heb je ooit proberen Firefox screenshots? Dit is mijn eerste dag met behulp van Ubuntu 17,10 opnieuw. Ja, ik heb net opnieuw geïnstalleerd omdat mijn MacBook Pro herinstallatie nodig een paar dagen terug. Maar waarom Ubuntu? Want het is gemakkelijk, snel en leuk. Ik hoefde niet, maar ik wilde. In feite kan ik ook opnieuw installeren van andere Linux-smaak aan mijn MacBook Pro. Maar voor nu, ik denk dat ik blij zijn met Ubuntu, dat biedt mij net genoeg om mijn dagelijkse routine te starten.

Waar mij voorgenomen voor toepassing meest van mijn werken voort Ubuntu, vervolgens mij beslist voor toepassing Vuur grazen in plaats van Chroma, wie Im ' stilstaand using voort mijn Chromebook. Er was een functie die mijn aandacht trok, Firefox screenshot.

Mijn favoriete Screen Capture Tool is FireShot, een chromen extensie.

Net als FireShot, Firefox screenshots stelt ons ook in staat om slechts een deel van het scherm of de hele webpagina vast te leggen. Het verschil is, kan het snap de selectie in vierkant of rechthoek. Ook kan het snap specifieke deel op het web, zoals knoppen, frames of teksten.

Functies

Onthoud naar de tijd wanneer u nood voor screenshot voor te vijl of Clipboard, stijfsel, uitgezonderd, en vervolgens zenden uw screenshot voor uw vriendin? Dat is een lang verhaal en geschiedenis. Firefox screenshot u uw screenshot online op te slaan op hun wolk, en dan delen vanaf daar.

In korte broek, het is zorgeloos.

Just my 2 cents. Wanna show me yours?