Hoe maak je een Account Patreon

Hoe maak je een Account Patreon

Reading Time: 2 minutes
Hoe maak je een Account Patreon

Voordat lu op een verward en nanya, "fuck tuh?" zoals de meeste mensen die ik ken van eigen tau nyari nyoba zonder eerst (er is een hel demennya disuapin aja gini), mending ik jelasin eerste wat is het en hoe maak ik Patreon rekening van Patreon. Het is een nieuw ding in plaats van Patreon, hoewel niet de ouderwetse-zeer oude, ik heb mijn eigen rekening Patreon, hoewel ga praktijk-praktijk ook. Het lot van de rijke ik mijn inhoud veroorzaakt omdat de ga trekt, groet Me minder verleidelijk of Ja ik schreef de verkeerde moment segmenten en houd deze info nyebarin onder "wat tuh". Dus ik meer abisin tijd en energie ben ik heb gemaakt aan de "wat jelasin tuh", die uiteindelijk antwoorden, "Nou, ik ben clueless over computers, niet begrijpen dus-NEH gituan." FCUK! Je bent niet een clueless over computers, lu mannetjes! Kalo ga gaptek, lu lu zou ontmoeten me over de toepassing van online dating, ngehe! Ken mannetjes-mannetjes deh, omdat mannen die zijn vriend Herman.

"Welke Tuh?"

Patreon is een website met de werken van de kunstenaar of wie het was die wilde blijven werken zonder te mikirin hoe zo dat ze werken blijven kunnen, bijvoorbeeld als de putus van de senarnya van de gitarist… eh heb geen geld brak zijn nek, zangers… Als het is moeilijk, de schilder canvas abis… EH udah kunt bestellen online, auteur quotanya abis…. EH udah ada die bayarin. Cool toch? Waar kreeg deze kunstenaars dergelijke voorzieningen? Ja u, de gebruiker (of hier kan eventueel worden een soort van sponsorlah heb ik ja gezegd) die bijdragen aan hen via hun web Patreon. Kok GAK gede, kan worden gestart vanuit 1USD. Betaling kan worden via Credit Card of Paypal. Geen PayPal account hebt? Maken! Niet belaga gaptek opnieuw deh. Nou, laat me eenvoudiger, net Klik hierop: Word een patroon!Of Bekijk dit: simpel toch? Ja!

Just my 2 cents. Wanna show me yours?