Minimalistische website met behulp van GeneratePress WordPress Theme

Minimalistische website met behulp van GeneratePress WordPress Theme

Reading Time: 2 minutes

We hebben gesproken over WordPress als een partij. Zoals ik al zei in de vorige artikelen, WordPress is makkelijk te gebruiken, maar moeilijk te beheersen. Voor mij is het moeilijkste deel is wat anderen zouden kunnen denken als het makkelijkste deel, dat is "het kiezen van een thema". Als een install/uninstall Maniac en de luxe van steeds een WordPress gebruiker, gebruikte ik om mijn website WordPress thema te veranderen meer dan een keer per week. En dat is slecht voor SEO. En dat is totdat ik probeerde GeneratePress.

Ik was op zoek naar een thema dat een minimalistische look, krachtige functie heeft, en op de top van alle (als een schrijver) heeft goede fonts.

Get GeneratePress hier!

Met GeneratePress, kan ik het beste van alle werelden. Ik kan de fonts veranderen, en ik was heel erg verrast toen ik vond dat ik zelfs kan de fonts aanpassen aan mijn wil.

Installeer GeneratePress

Het installeren van de gratis thema duurt slechts een minuut

Op zoek naar GeneratePress sample? Nou, je bent op zoek naar het nu.

Haken

Voeg nieuwe opties toe aan uw dashboard waarmee u

in uw eigen aangepaste inhoud in verschillende gebieden in het thema.

 

GeneratePress is WoO commerce klaar, dus ik kan direct beginnen met mijn online winkel. Ik kan advertenties op zowel links en rechts widgets, bovenkant van de pagina, header, en vijf voetteksten! Vijf-Footers is zo veel. Ik kan ook aanpassen van de kleur, achtergrond, spatiëring, en ik kan inschakelen/uitschakelen elementen volgens mijn behoefte. Vervolgens mij uitsluitend nood voor toevoegen vertaler te halen mijn zwemvlies met gemak luiden tegen gehele volk wereldwijd.

Dat klinkt zo veel functies, toch? Nou, verbazingwekkend het heeft nog steeds een minimalistische en elegante look. Ik hoef je niet te vertellen dat minimalistisch is niet hetzelfde als armen.

Lees ook 5 WordPress Thema's en Cool WordPress Thema's.

Just my 2 cents. Wanna show me yours?