Ubuntu Studio: een idiot Review

Ubuntu Studio: een idiot Review

Reading Time: 2 minutes

Ive ' geweest using men van Ubuntu wanneer mij beslist voor stormloop Ubuntu langs-zijde mijn MacOSX en Chroma OS (jawoord, welk ' ten spoedigste). Kinda laat eigenlijk, omdat iedereen in de wereld heeft getest Ubuntu ten minste eenmaal in hun leven. Dus, ik denk dat ik ben niet te laat om dit te proberen. Of mag ik zeggen dat ik eigenlijk gewoon op het juiste moment om een Linux zelf te testen? De Linux mijn vrienden gebruik keek crappy en lelijk. Klinkt hard, maar je weet dat dit waar is.

Maakt niet uit hoe goed je bent in de programmering of zelfs u koken een ei met een Command Line, als ik zeg lelijk hier, ik bedoel met de blik alleen.

Na de eerste installatie, ben ik beginnen te verliefd op Linux en begon mijn pad van het zoeken naar een betere (zoek) Linux sindsdien: Dit zijn de lijst van Linux distro's ik heb geprobeerd, het is besteld bij de ene ik het voordeel van de meest eerste:

  1. Ubuntu 17,10
  2. Elementaire OS
  3. Pop OS
  4. Solus
  5. Zorin
  6. Deepin
  7. Nitrux
  8. Freespire

Ik heb ook geprobeerd andere smaken, u ze vinden met behulp van de zoekbalk ergens op dit web. De eerste Linux Ik probeerde is Gallium voordat ik liep mijn weg het installeren van Linux op mijn Chromebook met behulp van Crouton. Geen details zullen hier worden behandeld, behalve voor Ubuntu Studio, u de links op de bovenstaande lijst om meer te zien over de Linux-versie die u wilt weten.

Wat Ubuntu Studio biedt

Ubuntu Studio wordt beweerd dat een betere multimedia-productie en ervaring aan te bieden. Gestart door het veranderen van de standaardthema met inbegrip van geluiden. Geoptimaliseerde foto-en videobewerkingssoftware, zoals GIMP voor fotobewerking en pitivi voor videobewerking. Ik heb niet geprobeerd een muziek-editing software tot nu toe.

Ubuntu ziet er goed uit ook, net als het vorige versie (16), die wordt uitgevoerd naast mijn Chrome OS nu. Het is niet de beste kijken, maar alles gemeten en geplaatst prima.

 

Just my 2 cents. Wanna show me yours?